Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az AIROPTIM technológia biztosítja a fájdalommentességet, irritációmentességet, biztonságot, hatékonyságot és légmentességet, valamint a folyamatos kontrollt. A kezelés előtt a jelentkezővel személyre szabottan átbeszéljük a kezelés mentét. Minden kérdésre válaszolunk.

– Első fázis: A jelentkező kényelmesen, háton fekvő pozícióban elhelyezkedik a kezelőágyon, megőrizve az intimitást (deréktól letakarva), térdek behajlítva, talpak a kezelőágyon. Nagyon fontos, hogy nem oldalfekvésben helyezzük fel a tubust! A tubus kiképzése az AIROPTIM technológia estén olyan, ami biztosítja a fájdalommentes felhelyezést. A tubus az az eszköz, melyet úgy helyezünk be a záróizomba, hogy biztosítani tudja a tiszta víz bejutását, a salak anyag távozását és a folyamatos ellenőrzés lehetőségét. Az AIROPTIM technológia lehetővé teszi a steril körülmények közötti széklet mintavételt a kezelés bármely fázisában. A tubus fájdalommentes felhelyezését követően kivesszük a biztonsági kúpot, majd csatlakoztatjuk az elvezető csövet, a légtelenítő-kontrollcsövet, végezetül a vízbevezető csövet. Ezt követően kezdhetjük a kezelést.

– Második fázis: A kontrollcső segítségével megállapítjuk a megfelelő bevihető vízmennyiséget. Váltakozva hideg (27 fokos) és meleg (40 fokos) vízzel öblítünk. Közben gyengéden, személyre szabottan masszírozzuk a hasat mintegy segítve a salak ürülését és a víz bejutását. A kezelés folyamán legkellemetlenebb érzés is csupán egy székelési ingerhez hasonlít.

– Harmadik fázis: amikor letelik az első 40 perc, vagy egyéb szünet van, vagy befejeztük a kezelést. Levesszük a tubusról az elvezető csövet és visszahelyezzük a tubusba a biztonsági kúpot ( ezt a műveletet kizárólag csupán az általunk kifejlesztett és alkalmazott AIROPTIM technológia estén lehetséges elvégezni). Lényege a sérülés és fájdalommentes tubuskivétel. A kezelés időtartama kétszer 40 perc rövid szünet beiktatásával.

A kezeléseket megelőző napon ajánljuk a hashajtást. A kezelésekről, az azt megelőző táplálkozásról és egyéb tudnivalókról személyre szabott tájékoztatást adunk. További részletes információk honlapunkon valamint Facebook oldalunkon.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.