A colon – hydroterápiáról általában

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mind az interneten, mind szakkönyvekben tömérdek információ található a colon – hydroterápiáról, vagyis a vízzel történő vastagbéltisztításról.

Nem célunk ezen információkat, sokadik helyként ezen a weboldalon is közzétenni – csak a látogatók idejét foglalnánk vele.

(Amennyiben egy helyen szeretné áttekinteni részletesen a hiteles információkat, látogasson el a https://colonhidroterapia.hu/amit-a-beltisztitasrol-tudni-kell/ weboldalunkra)

 

Itt mindössze röviden összefoglaljuk, hogy miért is ajánlott mindenkinek, és miért ajánlják szinte az összes betegségcsoport esetén a colon – hydroterápiát:

  1. A stressz, az étel gyorsan, kapkodva történő elfogyasztása – lényegében szinte rágatlanul lenyelve -, valamint a tápcsatornánkba kerülő adalékanyagok miatt a vastagbél falán olyan lerakódások keletkeznek, melyektől a vastagbél a természetes működése során nem, vagy csak részlegesen tud megszabadulni.
  2. Ezekből a lerakódásokból folyamatosan toxikus anyagok kerülnek a vérkeringésbe, tulajdonképpen állandó mérgezés alatt tartva a szervezetünk szöveteit, szerveit.
  3. Mindaddig, amíg ezek a lerakódások és a belőlük a vérkeringésbe kerülő mérgek jelen vannak a szervezetben, addig bármilyen gyógyszeres terápia, de még a természetes gyógymódok, természetgyógyászati kezelések is csak tünetiek.
  4. Továbbá az immunrendszerünk több, mint 70 százaléka a vastagbélben van, illetve ott keletkezik: a legnagyobb nyirokszövet a vastagbélhez kapcsolódik, sok védekezőanyag a vastagbél sejtjeiben termelődik, illetve ott raktározódik.    Fertőzésekre való fogékonyság, daganatos kórképek, allergia,    autoimmun kórképek – az összefüggés itt is egyértelmű.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.