AIROPTIM ® & Légmentes Colon – Hydroterápia Plusz ®

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Akciós kezelés

 

Miben más, miben több az AIROPTIM ® rendszerű Légmentes Colon – Hydroterápia Plusz ® kezelés, mint a megszokott colon – hydroterápiás kezelések?

Miért fontos, hogy a béltisztítást a megfelelő technológiával végezzük?

A vastagbél tisztítás a nem megfelelő eljárás esetén nagy kockázattal és veszélyekkel járhat!

1. Az általánosan béltisztításra használt eszközök azért nem megfelelőek, mert zárt rendszerük révén a levegő nem tud eltávozni a rendszerből. Ez azért nagy baj, mert a micro nyomású víz nem tud megfelelően a bélfalra jutni, hiszen elsődlegesen levegő kerül a bélbe. És, ha levegős a rendszer, akkor nem megfelelő a tisztítás hatásfoka.


2. A hagyományos eszközök kialakítása nem test-barát. Ez azt jelenti, hogy az eszköz egy erőltetés útján kerül a végbélbe, ami nemcsak kellemetlen, hanem fájdalmas és sérülést is okoz.

Szabadalommal védett eszközünkkel nemcsak fájdalom és irritációmentes kezelést tudunk biztosítani, hanem az eljárást egymást követően több alkalommal tudjuk elvégezni mindenféle mellékhatás nélkül. Ez azért fontos, mert az általunk használt eszköz úgy lett kialakítva, hogy a végbélnyíláshoz helyezve, a záróizmok segítségével a kezelt személy a saját maga tempójában tudja az eszközt a végbelébe beengedni. Így elkerülünk mindenféle sérülést és erőszakos behatolást.

3. A hagyományos eszközök esetében a kezeléseket nem lehet több egymást követő alkalommal megismételni a már említett sérülések miatt. Ez azért kiemelten fontos, mert az évek alatt felgyülemlett salakanyag nem valószínű, hogy egy kezeléssel kitisztítható. Másrészt a következő kezelésig újabb étkezés és emésztés történik, tehát a következő kezeléskor megint a mindennapos salakanyag eltávolításával kell foglalkozni. (Miért fizetne azért, ami természetes úton amúgy is kijön?)

 

95 %- kal nagyobb hatásfok

Csak nálunk érhető el a Légmentes Colonhidroterápia Plusz®

A Légmentes Colonhidroterápia Plusz® segítségével a kezelések a páciens problémájának és igényeinek megfelelően egymás után többször ismételhetők anélkül, hogy a kezelések között étkezések történnének. Így a művelet hatásfoka 95 %- kal nagyobb, mint a hagyományos módszerrel történő béltisztításokkor.

Négy alapkezelés elvégzését javasoljuk vendégeinknek.

Vendégeink egy része már többször, több helyen is igénybe vett colon-hydroterápiás kezelést. Sokan közülük olyan életmódot folytatnak, melyről a jelenleg fellelhető széleskörű információk alapján feltételezhető és elvárható, hogy teljes mértékben megoldja a vastagbél fenti problémáit, illetve megelőzi azokat.

Vannak olyan vendégeink is, akik közvetlenül, máshol végzett colon – hydroterápiás kezelés sorozat után jönnek hozzánk, azzal a szándékkal, hogy leteszteljék: vajon miben és mennyire lehetünk mi hatékonyabbak annál a másik colon – hydroterápiás kezelésnél.

Csak egy kis csokor az ekkor bekövetkező tapasztalatokból:

1. Megiható, szuper ízű, azonnali vastagbél tisztító hatást ígérő italporok, amelyek egyszerűen elsöprik a lerakódásokat a vastagbél faláról. Sokszor még magát a becsomósodott porokat is ki kell mosnunk ☹ Megkérdezzük, hogy mikor itták ezeket a csodákat, sokszor a válasz: pár napja, akár egy hete is…

2. Különböző hashajtó szerek, ami után már csak tiszta víz jön ki a vastagbélből – nálunk előírás a keserűsós / glaubersós hashajtás a kezeléseket megelőző este és utána már nem lehet étkezni, mégis sokszor több kilogrammnyi salakanyagot mosunk ki a vastagbélből. Kérdés: ha egy rendkívül erős hashajtás után már csak átlátszó víz ürül a bélből, akkor vajon hol volt eddig az a rengeteg salakanyag, amit még ez után kimosunk?!

 

3. 40 napos léböjt kúra, közben hagyományos zárt rendszerű colon-hydroterápiás kezelés sorozat, mely után már csak tiszta vizet tudtak kimosni a vastagbélből. Tesztelés képpen eljön hozzánk a vendég. Folytatva az elmúlt 40 napot, továbbra sem eszik semmit, sőt megkérjük, hogy a léböjt kúra alatt ivott leveket is hagyja el a kezelés idejére. Kezelés előtti napon erős keserű sós / glaubersós hashajtást végez.
Az első 1 – 2 kezelésnél csak tiszta víz jön ki, viszont a 3 – 4 – 5… kezeléseknél legtöbbször rengeteg lerakódás, letapadás távozik még, ami nem a széklet, hiszen 40 napja nem eszik szilárd ételt, sőt túl van egy erős hashajtáson, valamint elhagyta még a leveket is.

Kérdés: akkor vajon mit mosunk ki a beléből még ilyenkor is?!

 

Mik a tapasztalataink a kezelések elvégzése után?

FONTOS!

Ezek a tapasztalatok speciálisan az AIROPTIM ® rendszerű Légmentes Colon – Hydroterápia Plusz ® kezelés sorozat elvégzése utáni tapasztalatok és a fenti jellemzőknek köszönhetőek.

Mindazok a tünetek és problémák megszűnnek vagy csökkennek attól függően, hogy milyen súlyos problémával érkezik hozzánk és szüksége lesz-e további kezelésekre.
Mindezeken felül még a következőket tapasztalhatja a négy alapkezelés után.

Az első és legfontosabb eredménye a béltisztító kezeléseknek, hogy megtisztul a szervezete a belső lerakódásoktól.
Sokan számoltak be arról, a bőrük üde, a szemük tiszta és csillogóbb lett, energikusabbak lettek mint valaha. Valaki arról számolt be, hogy pár hét múlva a homloka feletti részen bébi hajak jelentek meg. Hajhullás teljesen megszűnik.

Mindemellett a négy alapkezelés javítja a bélmozgást, csökkenti/megszünteti a kellemetlen gázokat, puffadást, hasmenést és székrekedést. Visszaállítja a bélflóra egyensúlyát, így közvetlenül növeli az immunrendszer hatékonyságát. A széklete egészséges állagú és színű lesz, vastagbele újra esélyt kap a megfelelő mozgásra.

Mindez óriási megkönnyebbülést jelent az Ön mindennapjaiban. Nagyobb lesz a védettsége, nő az immunrendszere hatékonysága. Az energiaszintje jelentős mértékben javul. Elbúcsúzhat a fáradékonyságtól, fejfájástól. Fittnek és egészségesnek érzi magad.
Változó korban szenvedő nők arról számoltak be, hogy előnyösen befolyásolta a feszültséget, a hőhullámaikat és az álmatlansággal sincs már problémájuk.
Ha valamilyen komoly betegségből adódóan, a négy alapkezelésnél hosszabb kezelésre van szüksége, akkor is észre fogja venni a testében, közérzetében a pozitív változást. Hiszen a megkönnyebbülés a legfontosabb cél, hogy egyre élhetőbb és boldogabb életet tudjon élni.

 

További információkért hívjon minket vagy kérjen visszahívást sms- ben vagy itt. 

Telefonszámaink: +36(30)408-2721; +36(30)595-5026

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.